Traffic Racer Apk 2023

7.9.4

Traffic Racer Apk 2023, Düzinelerce gerçek lisanslı arabayla yarışın, modlarını ayarlayın ve ayarlayın! Bir takım kurun, arkadaşlarınızı davet edin, turnuvaları kazanın.
4.3/5 Oylar: 1,593,915
Geliştirici
Creative Mobile Games
Versiyon
7.9.4
Güncelleme
Nov 3, 2023
Gereksinimler
5.0
Boyut
1.88 GB
Google Play
Google Play

Bu uygulamayı bildir

Açıklama

Traffic Racer Apk 2023, Düzinelerce gerçek lisanslı arabayla yarışın, modlarını ayarlayın ve ayarlayın! Bir takım kurun, arkadaşlarınızı davet edin, turnuvaları kazanın. Araba parçalarını diğer yarışçılarla gerçek zamanlı olarak takas edin ve hem Drag hem de Drift yarışları için hayalinizdeki arabayı yaratın!

Traffic Racer Apk 2023

Drift ile tanışın – En gelişmiş Drift modu drag yarışı dünyasına geliyor!
En son teknoloji şimdiye kadarki en hassas ve gerçekçi drift deneyimini yeniden yaratıyor!
Arabanızı özellikle drift için ayarlamak için Yeni Süspansiyon Yükseltmeleri.
Sezgisel, özelleştirilebilir kontroller her yarışçıya uyacaktır.
Drift için tasarlanmış benzersiz parkurları daha önce hiç görmemiştim.

Çok sayıda araba – Süper Arabalar ve Egzotikler mi? Kontrol etmek. Tuner’lar ve Sokak yarışçıları mı? Kontrol etmek. Klasik ve Modern kas? Emin ol! En iyi kısım? Her zaman oyuna daha fazlası geliyor!
Drag yarışı arabalarını sevdiğinizi biliyoruz; Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Jaguar, Mercedes-Benz, Nissan, Subaru, Volkswagen gibi önde gelen uluslararası otomobil markalarından 150’den fazla gerçek arabamız var – ve çok daha fazlası!

Adil oyun – beklemeniz gereken “yakıt” yok. Arabalar veya yükseltmeler için “teslimat süresi” ücretsizdir. Her araç rekabetçidir ve “premium” yükseltmeler yoktur. Her şey oyuncunun sürüş becerisi ve adanmışlığıyla ilgili.

Gerçek yarışçılar ve takımlar – hepimiz çok oyunculu yarışlardan yanayız, her zaman sokakta veya pistte sizi bekleyen çevrimiçi bir rakip vardır. 1/8’den tam mil’e kadar herhangi bir mesafede yarışarak başlayın, bir takıma katılın veya bir takım oluşturun, mürettebatınızla turnuvalar kazanın, liderlik sıralamasında yükselin veya bahis yarışlarında sinirlerinizi test edin.
Canlı Çok Oyunculu yarışa katılın, dünyanın her yerindeki arkadaşlarınız ve rakiplerinizle gerçek zamanlı olarak oynayın! Haftalık Bölgesel turnuvalarda yarışın ve Bronz ve Gümüş bölümlerden Dünya Çapında Altın Elit Yarış bölümüne yükselin!

Epik yükseltmeler – 3 katmanlı satış sonrası planlarla 33 benzersiz araba bileşenini yükseltin ve geliştirin. Hız ihtiyacınızı karşılayın ve türünün tek örneği, üst düzey bir drag yarış makinesi oluşturun. Hiç 800 HP Volkswagen Golf’ünüzde egzotik bir spor araba içmeyi hayal ettiniz mi? NN sokaklarında her gün oluyor.

Kişisel dokunuş – drag arabanızı harika çıkartmalarla kişiselleştirin, istediğiniz gibi düzenleyin. Kendi özel boya renginizi seçin ve her parça için kaplama yapın. Arabanıza benzersiz bir görünüm kazandırmak için gerçek Toyo Lastikleri ve satış sonrası Tec Speedwheels jantları ekleyin, satış sonrası tamponlar, etekler ve spoiler takın!

Araba meraklıları hoş geldiniz – CarX Physics Engine tarafından desteklenen, piyasadaki en gerçekçi araba fiziğine sahibiz – her şey gerçek hayatta olduğu gibi çalışıyor. Ayrıntılı özellikler, dinamo grafikleri, vites grafikleri ve gelişmiş yarış istatistikleriyle viteslerinizi ayarlayın, yarış bilginizi kullanmanıza yardımcı olacaktır.

Gizlilik Politikası: http://cm.games/privacy-policy
Kullanım Koşulları: http://cm.games/terms-of-use

Kısa Açıklama

Traffic Racer Apk 2023, Düzinelerce gerçek lisanslı arabayla yarışın, modlarını ayarlayın ve ayarlayın! Bir takım kurun, arkadaşlarınızı davet edin, turnuvaları kazanın.

Video

Görüntüler

Bir yanıt yazın